חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין פרסי בסגנון טהרן ("הלים")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה וכבד באכילה.
חמין פרסי בסגנון טהרן ("הלים")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה וכבד באכילה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר בקר (שריר או כתף)
½ ק"ג עצמות בקר
2 כוסות חיטה קלויה
1 כוס גריסים
4 בצלים גדולים, קצוצים
מלח, פלפל, קינמון, כורכום.
אופן ההכנה
מרתיחים את הבשר במים. מנקים את הקצף, מוסיפים מים עד כסוי ומרתיחים שוב.
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את החיטה והגריסים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים עוד מים לפי הצורך. מבשלים כ- 2 שעות עם מכסה סגור, מפעם לפעם לפתוח לזמן קצר את המכסה ולבחוש. מעבירים לפלטת שבת או לתנור בחום 120°c לאפייה למשך כל הלילה. לקראת ההגשה, מטגנים היטב את הבצל עם מעט כורכום. מגישים לצד לחם או חלה טרייה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון