חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בורגול- מאכל קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל שמגישים בקפריסין כמעט בכל מסעדה או טברנה, נורא טעים וקל להכנה. brמשמש כתוספת מענינת לעוף, בשר וכו..
אורז בורגול- מאכל קפריסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מאכל שמגישים בקפריסין כמעט בכל מסעדה או טברנה, נורא טעים וקל להכנה. brמשמש כתוספת מענינת לעוף, בשר וכו..
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בורגול
חצי כוס איטריות ביצים דקות
קופסא של עגבניות חתוכות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות מרק עוף
2 כוסות מים
מלח
שמן
אופן ההכנה
מחממים בסיר מעט שמן , מטגנים קלות את איטריות הביצים עד להשחמה, מוסיפים את הבורגול ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לערבב, מוסיפים 2כוסות מים , רסק עגבניות, מרק עוף.
מערבבים , טועמים ומוסיפים מלח לפי צורך.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ 15-20 דקות.
בתאבון
מגיש: limora
מקור: שלי
שתף את המתכון