הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו מלפפונים קלופים
2 בצלים גדולים מקולפים וחתוכים לטבעות
גביע שמנת חמוצה
שן שום כתוש
מלח
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
צרור פטרוזליה קצוץ דק
ליטר מים רותחים
אופן ההכנה
בסיר מרתיחים מים מוסיפים את טבעות הבצל ומרתחים שנית מורידים מהאש מסננים ומקררים
חותכים את המלפפונים לעיגולים ומערבבים עם הבצל מוסיפים שום עם מעט מלח ומערבבים היטב מוסיפיםאת מיץ הלימון השמנת והפטרוזליה ומערבבים היטב
מגישים עם לחם חם
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
