חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מבצק גבינה " קרין גורן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלות את העוגיות במגוון גדול של אפשריות : brמילוי תמרים מוכן ואגוזי מלך brמילוי מוכן של פרג וצימוקים brמילוי מוכן של חלבה brמילוי מוכן של ריבת חלב brוכ"ו
עוגיות מבצק גבינה " קרין גורן"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן למלות את העוגיות במגוון גדול של אפשריות : brמילוי תמרים מוכן ואגוזי מלך brמילוי מוכן של פרג וצימוקים brמילוי מוכן של חלבה brמילוי מוכן של ריבת חלב brוכ"ו
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
200 גרם חמאה רכה
חצי קילו גבינה [ 5 או9 אחוז]
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח מנופה היטב
למילוי :
קופסא מוכנה של מילוי תפוחים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לערבל את החמאה הגבינה הסוכר עירבוב ארוך במערבל כ 5 דקות
להוסיף בהדרגה את הקמח ולערבל כ 5 דקות נוספות
להוציא מהמערבל ללוש מעט ביד ליצור צורת כדור לעטוף הניילון ניצמד ולהכניס למקרר
ללילה שלם [ 8 שעות]
להוציא ועל מישטח מקומח היטב לרדד עלה מרובע עד עובי חצי ס"מ
בשקית זילוף למלות מחומר המילוי ולצקת פס חומר מילוי על קצה העלה המרודד
להוסיף בצמוד מעט אגוזי מלך קצוצים לקפל את הבצק כלפי פנים לחתור לעוגיות אצבע
וכך עד סוף העלה
לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ 40 דקות או עד הזהבה
לצננן מעט לפזר אבקת סוכר ולהגיש בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: קרין גורן - תכנית טלבזיה
שתף את המתכון