חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול. br br
קדרת בורגיניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאחרונה הוציאה "קנור" 2 מוצרים ראויים לתשומת לב קולינרית."ציר עוף" ו"ציר בשר". brהמרשם מתוך חוברת המתכונים המצורפת למוצר. br1 כף ציר=3 כפות אבקת מרק תיבול. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (מס' 2,8,או 10)
1 ק"ג תפו"א
4 בצלים בינוניים
3 גבעולי סלרי אמריקאי
4 גזרים
200 גרם פטריות
5 שני שום
3 כפות "ציר בשר" "קנור"
1 כוס יין אדום חצי יבש
2 כפות טימין קצוץ
פלפל גרוס
1/3 כוס שמן זית
1.5 ליטר מים
אופן ההכנה
1. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות ואת הפטריות לחצאים.
2. לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את הבשר עד השחמה.להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה.להוסיף את הגזר והסלרי ולאדות עד קבלת גוון זהוב.להוסיף את הטימין השום והפלפל הגרוס ולערבב היטב.
3. להוסיף את היין והמים ולבחוש היטב.להוסיף את הציר ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי.
4. להוסיף את תפוחי האדמה והפטריות ולבשל כ-40 דקות נוספות.
להגיש עם לחם איכותי וכוס יין אדום.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון