הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
500 גרם כרוב חתוך לרצועות דקות
1 בצל גדול קצוץ דק
250 גרם פיטריות פרוסות (ניתן להשתמש גם במקופסא)
1 כף קורנפלור
1/2 כוס יין לבן
4 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית זנגוויל
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית סוכר
6 כפות שמן
2 כפות אפונה ירוקה
אופן ההכנה
זורים על רצועות העוף את הקורנפלור ומערבבים היטב ומזהיבים במחבת עם השמן. מוזיפים למחבת את הבצל, השום והפיטריות ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב במשך שתי דקות נוספות.
מוסיפים לתערובת את הכרוב, האפונה, רוטב הסויה והיין ומתבלים בסוכר ובשאר התבלינים ומערבבים היטב. ממשיכיך לבשל את הכל במשך 10 דקות נוספות על להבה בינונית ומגישים.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון
