הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קורקבנים נקי ושטוף היטב חתוך לקוביות רצוי [ עוף או אווז ]
2 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
2 שני שום כתושות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 כוסות יין אדום יבש
קורט טימין
קורט קינמון
אופן ההכנה
בסיר כבד מטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הקורקבנים וקורט טימין
ומטגנים קלות ומוסיפים את השום וממשיכים לטגן כ 2 דקות מוסיפים את התבלינים תפוןח האדמה
ואחרי 2 דקות את היין והקינמון סוגרים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהקורקבנים רכים מאוד כ שעתיים
מגישים על מצא אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
