הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה צדפים(מבושלת לפי הוראות יצרן) ומסוננת מנוזלים
2 פרוסות חזה עוף חתוכים לקוביות
5 עלים של נענע קצוצים
5 עלים של פטרוזיליה קצוצים
שמן זית 4 כפות
כוס וחצי אפונה קפואה
מלח פלפל ואבקת מרק עוף לפי הטעם
אפשרי חצי גמבה קצוצה לריבועים קטנים
אפשרי כף סויה
אופן ההכנה
בסיר לשים את השמן ולטגן את חזה העוף לצבע לבן
להוסיף את האפונה פטרוזיליה ונענע וגם גמבה ל 10 דקות טיגון
להוסיף תבלינים לתת עירבוב ולהוסיף את הפסטה המסוננת
ולערבב היטב במשך 5 דקות ולכבות את האש
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
