חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של דג סלמון או פילטים של דג
1 יח' לימון סחוט
1 יח' תפוז סחוט
מעט קמח
50 גרם חמאה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס שמנת מתוקה
כף חרדל ומעט גרגירי חרדל
1 יח' קלמנטינה (רצוי מסוג מיכל) מקולפת גם מהקליפה הדקה
אופן ההכנה
מייבשים את הדגים במגבות נייר, מניחים בכלי שטוח ויוצקים מעל מיץ לימון ומיץ תפוז.
מכסים ומצננים במקרר שעה.
מוציאים את הדג מהמשרה ומנגבים במגבות נייר, טובלים את הדג משני הצדדים בשכבה דקה של קמח, מנערים את עודפי הקמח ומטגנים משני הצדדים בחמאה, מעבירים לכלי הגשה מתבלים במלח ופלפל ושומרים חם.
מוסיפים את המשרה למחבת שבה טיגנו את הדג ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לשליש, מוסיפים את השמנת והחרדל ומבשלים עוד מספר דקות.
יוצקים את הרוטב על הדגים, מקשטים בגרגירי חרדל ובפלחי הקלמנטינה.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון