הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
3 חלמונים
3 כפות סוכר
3/4 חב' מרגרינה
3/4 גביע שמנת חמוצה / יוגורט
350 גר' קמח תופח
למילוי :
3 חלבונים
כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
ההכנה :
ללוש את הבצק,ולחלק ל- 4 חלקים שווים, לקרר במקרר לפחות ל6 שעות.
מילוי להכינו ממש לקראת רידוד הבצק
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב,ולהוסיף את אבקת הפודינג תוך המשך הקצפה.
לאחר שהמילוי מוכן לרדד עלה מכל חלק.
למרוח במילוי,ולגלגל כמו רולדה.
לחתוך פרוסות בעובי של 2 ס"מ ,ולהניח בתבנית משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כחצי שעה או עד שמשחים.
לאחר שהעוגיות הצטננו יש לשמור בכלי אטום !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
