חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שושנים(מקצפת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שושנים(מקצפת)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
3 חלמונים
3 כפות סוכר
3/4 חב' מרגרינה
3/4 גביע שמנת חמוצה / יוגורט
350 גר' קמח תופח
למילוי :
3 חלבונים
כוס סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
ההכנה :
ללוש את הבצק,ולחלק ל- 4 חלקים שווים, לקרר במקרר לפחות ל6 שעות.
מילוי – להכינו ממש לקראת רידוד הבצק
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב,ולהוסיף את אבקת הפודינג תוך המשך הקצפה.
לאחר שהמילוי מוכן לרדד עלה מכל חלק.
למרוח במילוי,ולגלגל כמו רולדה.
לחתוך פרוסות בעובי של 2 ס"מ ,ולהניח בתבנית משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כחצי שעה או עד שמשחים.
לאחר שהעוגיות הצטננו יש לשמור בכלי אטום !!!
מגיש: iperetz
מקור:
שתף את המתכון