הוראות הכנה
מרכיבים
5 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גדולות
5 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים לטבעות
1 לימון פרוס לטבעות
2 ראשי שום קלופים
צרור כוסברה
דגים שאוהבים
אופן ההכנה
מכינים בקערה רוטב מכוס שמן+2 כפות פפריקה מתוקה+כף מלח+כפית כורכום טובלים את
הדגים - מה שאוהבים (קורבינה, נסיכת הנילוס, בורי, קרפיון, בקלה.....) ומניחים על הירקות ואת שאר הרוטב שופכים לתוך הסיר, מוסיפים מים כמעט עד לכיסוי הדגים ומבשלים בהתחלה בלהבה גבוהה עד שהרוטב מצטמצם ואז על אש קטנה עד שנשאר מעט רוטב (כשעתיים) ניתן להוסיף מלח במידה וחסר.
מה שנשאר זה לשריין חלה טרייה ולזלול מומלץ בחום
מגיש:
מקור: זברה
שתף את המתכון
