חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב המבורגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב המבורגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג מיונז
500 גרם פלפל צ'ילי אדום שרי
10 שיני שום
1 כפית מלח דק
מעט מים
4 שוטים של וודקה
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים על האש. לאחר שהם מתקררים מעט, מקלפים את הקליפה, מנקים את הגרעינים וטוחנים במעבד מזון.
מורחים את שיני השום בשמן זית, ואופים בתנור בחום בינוני של -180 מעלות.
מוסיפים את שיני השום האפויות למעבד המזון וטוחנים יחד עם הפלפלים.
מוסיפים למעבד המזון את המיונז, ומערבלים הכל עד שהכל הופך למסה אחידה בצבע אדום-ורדרד.
תוך כדי ערבול, מוסיפים את הוודקה והמלח. אם יש צורך, מוסיפים מעט מים לדילול הרוטב והורדת החריפות.
מגישים לצד המבורגר.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון