הוראות הכנה
מרכיבים
4 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
3 פלפלים בצבעים שונים מגולענים וחתוכים לריבועים קטנים
כף רסק עגבניות
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כוס יין לבן
צרור עלי בזיליקום
קורט מלח
פלפל שחור גרוס דק
6 נקנקיות איטלקיות או מרגז
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את השום רסק העגבניות והפלפלים מוסיפים את העגבניות היין והבזיליקום
המלח והפלפל ומצמצמים את הרוטב כמה דקות
מטגנים את הנקנקיות עם מעט שמן זית במשך כ 3 דקות מוסיפים לרוטב מבשלים יחד כ 5 דקות ומגישים מקושט בעלי בזיליקום קצוצים דק
בתאבון
מגיש:
מקור: אלן טלמור
שתף את המתכון
