חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון ברוטב בזיליקום ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף "על הדרך" תפוח אדמה אפוי בתנור כתוספת.
סלמון ברוטב בזיליקום ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להוסיף "על הדרך" תפוח אדמה אפוי בתנור כתוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי פילה דג סלמון
עלי בזיליקום טריים
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
את עלי הבזיליקום הטריים ושיני השום לטחון במעבד מזון להוסיף שמן זית, מיץ לימון ותבלינים לערבב היטב.
ע"ג התבנית לסדר את פרוסות הסלמון להכניס לתנור אשר חומם מראש ל 150 מעלות צלזיוס למשך כ- -15-20 דקות. בתום הזמן להוציא את התבנית מהתנור ולפזר רוטב ע"ג הדג, לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס שוב לתנור לבישול סופי כ- 25-30 דקות.
מגיש: gilai
מקור: עצמי
שתף את המתכון