הוראות הכנה
מרכיבים
טחול במשקל כ קילו
כוס בשר בקר טחון
2 בצלים קצוצים דק מטוגנים ומוזהבים
פרוסת לחם רצוי פומפרניקל שרוי במים וסחוט
כף שמן כף קמח
צרור פטרוזליה קצוצה דק
10 שיני שום קצוצים גס
מרק בשר לכיסוי הבשר
מלח
פלפל שחור
כפית כמון
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
אופן ההכנה
חותכים את הטחול לאורך כמעט עד קצהו מוצאים בכף מעט מבשרו ומעבירים לקערת עירבוב
מערבבים היטב עם הבשר הטחון הלחם הקמח המלח הפלפל הכמון הבצל והפלפל החריף
על בשר הטחול הפרוס מניחים פטרוזליה קצוצה ושום מניחים את התערובת סוגרים את הטחול
ותופרים מסביב דוקים במזלג בחלק העליון מספר פעמים ומטגנים בשמן עד הזהבה קלה מוסיפים את המרק רותח ומבשלים כ שעתיים על אש נמוכה מוצאים את הטחול מצננים מעט
ופורסים לפרוסות מגישים עם רוטב שלו חם
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון
