הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות סולת
כוס קמח
כוס קוקוס
שקית אבקת אפיה
חבילה מרגרינה מומסת
גביע אשל
100 גרם שקדים או בוטנים [ לא קלויים ]
לסירופ :
2וחצי כוסות סוכר
כוס וחצי מים
כפית מיץ לימון
2 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה
מניחים את הסולת המרגרינה הקמח אבקת אפיה הקוקוס והאשל מערבבים היטב
יוצקים לתבנית אפיה חותכים לריבועים קטנים בכל ריבוע מניחים שקד או בוטן ואופים ב170 מעלות כ 10 דקות מכינים את הסירופ ע"י הרתחה של כל החומרים וצימצומם עד קבלת רוטב סמיך מטפטפים מעל ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: ריאק- בית ג'אן
שתף את המתכון
