חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פודינג מסולת ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פודינג מסולת ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם סולת
10 כוסות חלב
3 ביצים
4 כפות שוקולד מריר מרוסק או מגורר דק
1 כף קמח
3 כפיות תמצית וניל
200 גרם סוכר
לקישוט:
קצפת מוקצפת משמנת מתוקה + 2 כפות סוכר (לא חייבים)
אופן ההכנה
להרתיח 2 כוסות חלב עם 2 כפיות תמצית וניל.
להפריד 2 ביצים, לחלמונים (הצהוב של הביצה) יש להוסיף ביצה אחת שלמה ולהקציף הכל (ב - 2 החלבונים הנותרים נשתמש מאוחר יותר) להוסיף 100 גרם של סוכר לתערובת ואת הקמח ולהמשיך בעירבוב. להוסיף לאט לאט את החלב המורתח ולהמשיך בעירבוב של כל התערובת. לבשל על אש קטנה במשך כ-10 דקות.
להרתיח את שאר החלב ולהוסיף אליו את ה-100 גרם הנותרים של הסוכר ואת הסולת וכפית תמצית וניל. לבשל על אש קטנה ולהמשיך בעירבוב עד שהנוזל הופך להיות סמיך.
להקציף את החלבונים מ-2 הביצים שהשארנו ממקודם עד לקבלת קצף נוקשה. להוסיף את השוקולד ואז לאחד את שני התערובות לאט לאט עד שמתקבלת עיסה אחידה. למזוג לתבנית או תבניות קטנות ואפשר לקשט עם קצפת.
מגיש: m73
מקור: צ'יליאני
שתף את המתכון