הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן זית
2 פלפלים ירוקים חריפים טריים, פורסים לעיגולים
3 שיני שום, קלופות
4 עגבניות, קצוצות
מלח
1 כפית בזיליקום או אורגנו מיובשים
כ- 500 גרם נתחי פילה דג ים טרי (דניס למשל)
100 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס).
מחממים את השמן עם הפלפלים והשום במחבת רחבה ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מלח והבזיליקום או האורגנו ומבשלים תוך ערבוב כ- 15 דקות.
מוסיפים למחבת את הדגים ומערבבים. (בשלב זה אפשר להעביר לתבנית פיירקס, אם המחבת לא מתאימה לאפיה בתנור)
מפזרים את הגבינה מלמעלה, מכניסים את המחבת (או תבנית הפיירקס) לתנור ואופים כחצי שעה.
מגישים עם לחם לבן טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
