חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחד מהאילתורים שלי שהפך למעדן של ממש.
פילה אמנון ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד אחד מהאילתורים שלי שהפך למעדן של ממש.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פילטים של אמנון נקיים ושטופים (עם העור).
2 קופסאות של שמנת לבישול (השף הלבן).
פלפל שחור גרוס
מלח ים
צ'ילי גרוס
מעט אגוז מוסקט
2 שיני שום כתושות
פלפל ירוק חריף.
רבע צרור כוסברה טריה קצוצה דק
כ5-10 עלים נענע קצוצה טריה. (לא חייב)
שמן
אורז פרסי או אורז תילאנדי
אופן ההכנה
מחממים שמן (אני תמיד משתמש בקנולה).
מייבשים היטב את הפילטים של הדג.
מקמחים את הפילטים בקמח.
מטגנים את הפילטים של הדג 3 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
לוקחים מחבת חדשה או משתמשים באותה מחבת בה השתמשנו לאחר שניקינו אותה והיא שוב יבשה.
מתחילים לחמם את השמנת לבישול אבל לא מביאים לרתיחה.
מוסיפים את כל התבלינים,השום,הפלפל החריף (אם הוא ממש חריף אז רבע ממנו או חצי תלוי כמה אתם אוהבים חריף. אפשר גם בלי.) ועשבי התיבול ומערבבים קלות.
מכניסים את הפילטים של הדגים. ונותנים להם שוב להתבשל ברוטב על אש קטנה כ 10 דקות-רבע שעה.
מכינים אורז לפי הוראות היצרן. (אבל להכפיל הכמות ב 2 ז"א 2 כוסות אורז ו 4 כוסות מים)
לכל סועד מניחים על מצע האורז 2 פילטים של הדג ומעל יוצקים את רוטב השמנת .
בתיאבון.
מגיש: haimdov73
מקור: דב חיימסון
שתף את המתכון