חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות בטעם עדין, מקורי, טוב להגיש חם.
אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות בטעם עדין, מקורי, טוב להגיש חם.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 בצלים בינוניים
חב' אטריות
4 כפות אורגנו
1/2 קופסא רסק עגבניות
תבלינים לפי הטעם: פלפל שחור, פפריקה חריפה ומתוקה, מלח.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן יחד עם מעט פלפל שחור
בינתיים - מרתיחים 1 וחצי ליטר מים ויוצקים לסיר המונח על גבי האש. מוסיפים פנימה את האטריות עם מלח. (המים צריכים להיות כ-5 ס"מ מעל האטריות)
כשהבצל כבר מושחם מוסיפים את האורגנו. מטגנים דקה נוספת ואז מוסיפים את התערובת הבאה: רסק עגבניות + מלח + פפריקה מתוקה וחריפה עם מעט מים חמים (לערבב היטב) מערבבים עם הבצל עוד דקה בערך.
כשרב המים התאיידו והאטריות כבר רכות, מוסיפים את הבצל והרסק, מערבבים ומבשלים יחד עוד מס' דקות.
מגיש: לין
מקור: אישי
שתף את המתכון