הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 בצלים בינוניים
חב' אטריות
4 כפות אורגנו
1/2 קופסא רסק עגבניות
תבלינים לפי הטעם: פלפל שחור, פפריקה חריפה ומתוקה, מלח.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן יחד עם מעט פלפל שחור
בינתיים - מרתיחים 1 וחצי ליטר מים ויוצקים לסיר המונח על גבי האש. מוסיפים פנימה את האטריות עם מלח. (המים צריכים להיות כ-5 ס"מ מעל האטריות)
כשהבצל כבר מושחם מוסיפים את האורגנו. מטגנים דקה נוספת ואז מוסיפים את התערובת הבאה: רסק עגבניות + מלח + פפריקה מתוקה וחריפה עם מעט מים חמים (לערבב היטב) מערבבים עם הבצל עוד דקה בערך.
כשרב המים התאיידו והאטריות כבר רכות, מוסיפים את הבצל והרסק, מערבבים ומבשלים יחד עוד מס' דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
