הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות + 2 כפות מרק צח מירקות
חצי בצל קטן קצוץ דק
שן שום כתושה
חצי כפית ריחן מיובש
כוס אורז בסמתי
כפית מלח ים
חצי כפית פלפל שחור טחון טרי
250 גרם אפונה ירוקה קפואה
אופן ההכנה
מחממים את 2 כפות המרק בסיר גדול . מוסיפים בצל , שום וריחן . מבשלים במשך 2 דקות , מעל להבה נמוכה . מוסיפים 2 כוסות מרק , אורז , מלח ופלפל . מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 20 דקות . מוסיפים את האפונה , ומבשלים במשך 5 דקות נוספות , או עד שהאפונה מבושלת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
