הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
250 גרם פטריות שונות או מסוג אחד
2 ענפי טימין קצוצים
1/3 כוס יין לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה
אגוז מוסקט,פלפל לבן,מלח ומעט חמאה
אופן ההכנה
מאדים, במעט חמאה, את הבצל והשום עד שקיפות.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות עד ריכוך.
מוסיפים יין לבן וטימין ומצמצמים.
מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים מספר דקות.
מוסיפים לפסטה חלוטה וזורים גבינת פרמז'ן מגורדת.
ניתן לקשט בעירית קצוצה.
מגיש:
מקור: גלילה -דרך הגליל, צמוד לתחנת פז ראש פינה
שתף את המתכון
