הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף
400 גרם אטריות (חצי חבילה של "אוסם")
2 בצלים
1 פלפל אדום
2 שני שום
2 עגבניות
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן,שוטפים לאחר הבישול.
מטגנים את הפלפל, בצל, שום ועגבניות, תוך ערבוב 2- 3 דקות. מוציאים מן המחבת.
מנקים את הכבד, חותכים לחתיכות לגודל רצוי ומטגנים. כשכבד חצי מוכן, מוספים את הירקות וממשיכים לטגן עד שהתערובת מוכנה.
ממלאים צלחות עם איטריות ומוסיפים את הירקות עם הכבד מהמחבת.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
