הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם בשר בקר חתוך לקוביות קטנות
קילו פול ירוק טרי נקי וחתוך לשנים או קפוא [ סנפרוסט ]
רבע קילו בצל קצוץ דק
חצי כוס שמן
צרור קוסברה קצוץ דק
צרור שמיר קצוץ דק
כפית מלח
אופן ההכנה
יוצקים שמן לסיר כבד מחממים היטב ומטגנים את קוביות הבשר עד השחמה .
מוסיפים את הפול עישבי התיבול והמלח מכסים את הסיר ומבשלים לאידוי כ 20 דקות .
מוסיפים מים עד לכיסוי ועל אש נמוכה מבשלים כ 3 וחצי שעות מידי פעם מוסיפים כ חצי כוס מים .
מגישים חם
בתאבון !
מגיש:
מקור: חאלד טבח שגרירות מצרים בישראל
שתף את המתכון
