חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס:
5 ביצים מפרדות
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 שקית סוכר ואניל
ציפוי:
גבינת קטטג' 5% - 750 גרם
2/3 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה
1 שקית ג'לטין
אופן ההכנה
בסיס: מפרדים ביצים,חלמון לערבב טוב עם סוכר,להקציף חלבונים.
קצף להוסיף לתערובת חלמונים,לערבב,להוסיף קמח וסוכר ואניל,לערבב טוב ולאפות
בתנור ב 180 מע"ל 30-40 דקות- לבדוק - לא להשאיר ללא השגחה.
ציפוי: גבינה עם 1/3 סוכר מערביב בעזרת מיקסר.
מקצפים שמנת מתוקה עם שאר הסוכר.
מחברים את שני המרכבים, מערבבים, מוסיפים ג'לטין.
על הבסיס מורחים את הציפוי, לשמור 30 דקות במקרר.
ומוכן להגשה.
אפשר להגיש עם תות שדה,עם קיווי.
מגיש: סלבה
מקור:
שתף את המתכון