הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף ללא עצם.
4 רצועות נקניק סלמי או כל נקניק מעושן אחר.
2 ביצים קשות חתוכות למטבעות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות.
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב או כתום חתוך לרצועות
1/2 כוס מים
4 כפות חמאה או מרגרינה
2 טבליות להכנת מרק בשר או עוף או לחילופין ניתן להשתמש בתיבוליות של קנור באותם הטעמים או באבקות מרק באותם הטעמים הכמות לאופציה זו היא 2 כפות גדושות
לרוטב:
2 כפות שמנת חמוצה.
2 כוסות מים
2 כפות יין לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מתבלים במלח ופלפל את נתחי חזה העוף ואז שמים במרכז כל נתח חתיכה רצועת נקניק, 3 רצועות פלפל (אחד מכל צבע) ו - 2 חתיכות ביצה, מגלגלים בעדינות את חזה העוף לרולדה וסוגרים בעזרת קיסם או קושרים את הנתח בעזרת חוט.
בינתיים שמים בסיר מים, חמאה וטבליות המרק ומבשלים עד להמסת כל המרכיבים. מכניסים את רולדות העוף המגולגלות לסיר ומבשלים עד שהם מוכנות (בערך כ- 20-25 דקות על אש בינונית). מכבים את האש מוציאים את הקיסם (או חוט) ומניחים על קרש חיתוך למספר דקות על מנת שהבשר ינוח מעט.
בינתיים מכינים את הרוטב:
מחממים בסיר את השמנת החמוצה ואת היין קלות ומוסיפים לאחר 2 דקות את המים ומערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
הרכבת המנה:
חותכים את רולדות העוף למדליונים מניחים על צלחת הגשה עם רוטב השמנת בצד.
מגיש:
מקור: פרו
שתף את המתכון
