הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות טונה
בצל קטן
1 כפית קוניאק
4 כפות מיונז
2 כפות קטשופ
מיץ מחצי לימון
שמנת חמוצה
18 גרם ג'לטין
מים להמסת הג'לטין
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את הטונה, הבצל, הקוניאק, מיונז, קטשופ, מיץ לימון ושמנת חמוצה מעבדים עד שנוצרת תערובת אחידה.
את הג'לטין ממיסים עם מעט מים (בזהירות מעל אש מאוד נמוכה)
מוסיפים לתערובת .
מעבירים התערובת לתבנית מאורכת המצופה בנילון ניצמד. ולמקרר למספר שעות.
בתיאבון
מגיש:
מקור: בסי
שתף את המתכון
