הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות פול מדשדש ללא קליפה
6 כוסות מים רותחים
חצי כוס רסק עגבניות
כף הריסה פיקנטית
דג רינגה חתוך לפרוסות ומנוקה. עדיף עם ביצי הדג.
כף חומץ
3 כפות שמן.
אופן ההכנה
מבשלים את הפול עד שהופך לדייסה.
אם רוצים להכין "ביסרה" אז מטבלים בהריסה שום לימון וכרוויה.
אבל אם רוצים עם דג רינגה אז מטגנים את הרסק מעט ומוסיפים את ההריסה הדג והחומץ וכוס מים רותחים.
מחלקים את הפול לצלחות -זה יציב כמו דייסה סמיכה ועליו בנדיבות מהרסק.
מקווה שקלעתי לזכרונך.
מגיש:
מקור: לוב
שתף את המתכון
