חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעט עבודה לא שגרתית - אך התוצאה מצדיקה את המאמץ.
לבבות בננה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעט עבודה לא שגרתית - אך התוצאה מצדיקה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כוס רכז תפוחים קפוא
כף דבש
4 טיפות תמצית וניל
4 טיפות תמצית שקדים
4 טיפות תמצית רום או רום כהה
4 בננות גדולות, קלופות ופרוסות
נייר אפייה או רדיד אלומיניום
עלי נענע לעיטור
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום גבוה ( 210 מעלות צלסיוס) .
טורפים את מיץ התפוזים עם הדבש ועם התמציות בקערה קטנה . מניחים בצד .
גוזרים 8 לבבות נייר באורך 25 ס"מ וברוחב 25 ס"מ . מסדרים בננה אחת פרוסה במרכז כל לב , ויוצקים עליה כף מתערובת התפוזים . מניחים לב נייר שני מעל הבננה , ומקפידים שיחפוף במדויק את הלב הראשון . מצמידים יחד את שולי הלבבות , ומקפלים 3- 4 קיפולים קטנים לכיוון המרכז , כדי ליצור אריזה אטומה לאוויר . מכינים עוד 3 לבבות באותה דרך .
מעבירים את הלבבות לתבנית אפייה גדולה , ואופים במשך 7- 10 דקות . אם אטמתם היטב את האריזות , הלבבות יתנפחו במהלך האפייה .
מעבירים את הלבבות לצלחות הגשה אישיות . ממש לפני ההגשה עושים חתך דמוי צלב במרכז הלב העליון ופותחים . מעטרים בעלה נענע ומגישים מייד . אוכלים את הבננות ישר מתוך לבבות הנייר .
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאכלי בריאות
שתף את המתכון