הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קינואה שטופה ומסוננת - אין צורך בהשרייה
בצל גדול קצוץ
גזר גדול מגורר
מעט שמן
פלפל, מלח 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
אופן ההכנה
מטגנים במעט שמן (אפשר זית) בצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן קלות.
מוסיפים את הקינואה לטיגון של חצי דקה
מוסיפים 4 כוסות מי ברז ואת התבלינים.
מביאים לרתיחה,מנמיכים לאש קטנה ומכסים במכסה, מבשלים עד לספיחת הנוזלים ומחכים כרבע שעה עד עשרים דקות בסיר מכוסה מגבת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
