הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת חמוצה.
2+1/2 כוסות קמח.
200 גרם חמאה מומסת.
למילוי:
1 קופסת ממרח תמרים.
150 גרם פקאן טבעי
100 גרם צימוקים.
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד במג'ימיקס או בצורה ידנית.
בקערה נפרדת, קוצצים דק את הפקאנים והצימוקים ומערבבים עם ממרח התמרים.
את הבצק מחלקים לארבע כדורים. מפזרים קמח על השיש ומתחילים לרדד עם המערוך. עד שנוצר עלה דק. ממלאים את העלה ברבע מכמות המילוי שהכנו ומגלגלים לרולדה. את הרולדה פורסים לחתיכות ואת החתיכות מכניסים לתנור ל 20- 25 דקות.
חוזרים על אותו התהליך עם יתרת חלקי הבצק והמילוי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
