חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תמרים פריכות פצצתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שמתאימות לטו בשבט ובכלל תמיד יכולות להישמר בקופסא ולהיחטף עם הקפה br של הבוקר, או בביקור לא מתוכנן של אורחים.
עוגיות תמרים פריכות פצצתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שמתאימות לטו בשבט ובכלל תמיד יכולות להישמר בקופסא ולהיחטף עם הקפה br של הבוקר, או בביקור לא מתוכנן של אורחים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שמנת חמוצה.
2+1/2 כוסות קמח.
200 גרם חמאה מומסת.
למילוי:
1 קופסת ממרח תמרים.
150 גרם פקאן טבעי
100 גרם צימוקים.
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד במג'ימיקס או בצורה ידנית.
בקערה נפרדת, קוצצים דק את הפקאנים והצימוקים ומערבבים עם ממרח התמרים.
את הבצק מחלקים לארבע כדורים. מפזרים קמח על השיש ומתחילים לרדד עם המערוך. עד שנוצר עלה דק. ממלאים את העלה ברבע מכמות המילוי שהכנו ומגלגלים לרולדה. את הרולדה פורסים לחתיכות ואת החתיכות מכניסים לתנור ל 20- 25 דקות.
חוזרים על אותו התהליך עם יתרת חלקי הבצק והמילוי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון