הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה "פפרדלה" ("ברילה")
40 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)
2 שני שום כתושות
סלסלת פטריות "שמפיניון" טריות, חתוכות לרבעים
סלסלת פטריות "פורטבלו" פרוסות
שקית פטריות יער "פורצ'יני" מושרות במעט מים פושרים וחתוכות לרצועות
1/4 כוס יין לבן
1 חבילה שמנת מתוקה
עלי בזיליקום שלמים
1 כפית קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת "אל דנטה"(כ-7 דקות מהרתיחה).
לרוטב:
ממסים את החמאה במחבת ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים את הקמח ולאחר מכן את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום. מערבבים עם הפסטה ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף: שי עשהאל
שתף את המתכון
