הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה רכה מאוד
3/4-כוס אבקת סוכר
2-חלמונים
2-שקיות סוכר וניל
1-כפית אבקת אפיה
3-כוסות קמח
אופן ההכנה
להוסיף לקערת מערבל מרגרינה,אבקת סוכר וסוכר וניל.לטרוף בכף לישה כשתי דקות במהירות בינונית.
להוסיף חלמונים,אבקת אפיה וקמח בהדרגה ,להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
לחמם תנור אפיה ל180 מעלות צלסיוס ,לרפד מגש בנייר אפיה.
לקמח משטח עבודה,לחלק את הבצק לשניים,לרדד כל חלק בנפרד לעובי של 1 ס"מ., בעזרת כוס לחתוך עיגולים{אפשר כל מיני צורות...תנו לילדים להחליט}ולהניח על מגש אפיה. מהחלקים שנשארו שוב תלושו לעיגול תרדדו ושוב ליצור צורות.
לאפות כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
