חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות וניל ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאהבתי להכין עם אמי בילדותי והיום ילדיי נהנים ,עוזרים ואוכלים בהנאה brטעימות מאוד מאוד הכי חשוב קלות להכנה. br
עוגיות וניל ביתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שאהבתי להכין עם אמי בילדותי והיום ילדיי נהנים ,עוזרים ואוכלים בהנאה brטעימות מאוד מאוד הכי חשוב קלות להכנה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה רכה מאוד
3/4-כוס אבקת סוכר
2-חלמונים
2-שקיות סוכר וניל
1-כפית אבקת אפיה
3-כוסות קמח
אופן ההכנה
להוסיף לקערת מערבל מרגרינה,אבקת סוכר וסוכר וניל.לטרוף בכף לישה כשתי דקות במהירות בינונית.
להוסיף חלמונים,אבקת אפיה וקמח בהדרגה ,להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
לחמם תנור אפיה ל180 מעלות צלסיוס ,לרפד מגש בנייר אפיה.
לקמח משטח עבודה,לחלק את הבצק לשניים,לרדד כל חלק בנפרד לעובי של 1 ס"מ., בעזרת כוס לחתוך עיגולים{אפשר כל מיני צורות...תנו לילדים להחליט}ולהניח על מגש אפיה. מהחלקים שנשארו שוב תלושו לעיגול תרדדו ושוב ליצור צורות.
לאפות כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון