חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת עוף בסילאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שוקי עוף כמספר הסועדים, לסדרם באופן שיהוו שכבה אחת אחידה בקדירה או בפיירקס.
בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
סילאן
שמן זית
1. ראש שום לא קלוף חצוי
1. צרור בצל ירוק נקי (רק החלק הלבן)
פלפל לבן
ג'ינג'ר מגורר
אגוז מוסקט
טימין
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200 מעלות צלסיוס.
1. לבשל את קוביות הבטטות חצי בישול, לסנן ולייבש.
2. לתבל את הבטטות בסילאן,שמן זית,פלפל לבן,ג'ינג'ר (אפשר אבקת ג'ינג'ר) ואגוז מוסקט,לערבב כך שהחומרים יצפו בקלות את הבטטות, להניח על תחתית הקדירה.
3.להניח את הבצל הירוק מעל הבטטות.
4. למרוח את שוקי העוף בסילאן, להניח על הבטטות בשכבה אחידה,להניח ביניהם את ראש השום החצוי.
5. לזלף שמן זית, לפזר פלפל לבן וטימין.
6.להכניס לתנור חם בחום של 200 מעלות צלסיוס.
במהלך האפייה יש לסובב את העוף מידי פעם.
ניתן להוסיף מעט יין אדום יבש לרוטב עשיר יותר.
ניתן להוסיף גרידת תפוז לטעם תפוזי יותר.
האפייה אורכת כשעה לערך.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון