חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנחנו אוהבים נסיכת הנילוס או פרוסות דג טונה שהוא דג יבש. בהחלט ניתן להכין עם דגי אמנון או לוקוס.
חריימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנחנו אוהבים נסיכת הנילוס או פרוסות דג טונה שהוא דג יבש. בהחלט ניתן להכין עם דגי אמנון או לוקוס.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 גמבות חתוכות גס
3 פלפלים ירוקים חריפים חצויים - לא עד הסוף
צרור כוסברה לא קצוץ
לימון פרוס לפרוסות דקות ללא חרצנים
גזר גדול פרוס לפרוסות מאורכות
5 שיני שום - לא קצוצים (לא חייב)
גבניות מרוסקות - רצוי טריות
פפריקה מתוקה
כמון
מעט כורכום
מעט מוסקט טחון
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
בסיר רחב ונמוך עם שמן (לא זית) מסדרים:
שכבה א' - גמבות
שכבה ב' - פלפלים חריפים
שכבה ג' - מעט מהכוסברה
שכבה ד' - גזר ושיני שום
שכבה ה' - פרוסות הדג המועדף
מעל מסדרים פרוסות לימון
מעל את כל הכוסברה שנותרה.
בקערה את התבלינים עם מעט מים ועגבניות מרוסקות ושופכים מעל הדגים.
מביאים לרתיחה מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון