הוראות הכנה
מרכיבים
1. גזר חתוך לאורך
1. גמבה חתוך לארבעה חלקים
1-2 תפו"א חתוכים
דג נסיכת הנילוס
1/4 כוס שמן
2. כפיות גדושות פפריקה מתוקה עם שמן
1. כפית פפריקה חריפה
1. כפית שטוחה מלח
5. שיני שום קצוצים
1. כפית כמון
קצת כוסברה קצוץ
אופן ההכנה
מסדרים את הירקות בסיר ומעל מניחים את הדג.
ממלאים עד לקו של הדג מים ומרתיחים.
מנקים את הקצף הלבן שמים כוסברה והשום
בקערית שמים את השמן עם התבלינים ומערבבים, ושופכים לסיר
מכסים ומנמיכים את האש למשך 1/2 שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
