הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרוב לבן קצוץ, חתוך דק, או 1 שקית בוואקום.
200 גרם אפונה ירוקה קפואה , לאחר חליטה.
½ חבילה עירית קצוצה גס
1 כף צנוברים מטוגנים
2 כפות שבבי שקדים מטוגנים.
½ כפית מלח
¼ כוס חומץ
מיץ סחוט מ- ½ לימון.
2 שקיות ממתיק מלאכותי
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את הכרוב לאטריות דקות (או משתמשים בכרוב קצוץ מוכן). חולטים את האפונה (אפשר בכלי אדוי במיקרוגל כ-7 דקות , תלוי בעצמת המיקרוגל). מטגנים את הצנוברים ושבבי השקדים במחבת יבשה, מספר דקות תוך ערבוב, עד קבלת סימני חריכה קלים.
מערבבים את כל המרכיבים בעדינות ומגישים.
אפשר לכסות ולאכסן המקרר(אפשר גם להגיש קר).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: פיליס גלזר
שתף את המתכון
