חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד וחלמוני עוף ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חגיגי טעים ומיוחד לשנה חדשה. brניתן למלא בו עוף ובצקים שונים.
כבד וחלמוני עוף ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חגיגי טעים ומיוחד לשנה חדשה. brניתן למלא בו עוף ובצקים שונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כבדי עוף מנוקים ושטופים{לשומרי כשרות, לצלות בתוספת מלח מעל אש גלויה על רשת
מיוחדת לצליה}.
1/2-ק"ג חלמוני עוף{ניתן להשיג ברשתות שיווק }מנוקים מקרום שטופים וחצויים.
4-בצלים גדולים חתוכים לטבעות.
1/4-ק"ג פטריות שמפניון טריות שטופות וחתוכות גס.
צרור- פטרוזיליה טריה וקצוצה.
1/2-כוס שמן קנולה/תירס/סויה.
1-כפית מלח.
1/2-כפית פלפל שחור גרוס.
1/4-כפית פלפל שחור טחון.
1-כף פפריקה מתוקה.
1-כוס מים.
אופן ההכנה
בסיר בישול לצקת חצי מכמות השמן,להוסיף את הכבד {אפשר לחתוך לחתיכות קטנות יותר אם רוצים למילוי}ולטגן כ10 דקות..להעביר לכלי אחר.
בשמן הנותר לטגן את החלמונים כ 15-20 דקות,להעביר גם לכלי אחר.
לטגן את הפטריות כ15 דקות וגם להעביר.
להוסיף את השמן הנותר ולטגן עד להשחמה את טבעות הבצל..להוסיף לסיר את הכבד,חלמונים והפטריות,להוסיף את התבלינים והמים,לערבב טוב ולבשל כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
לכבות את האש,להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב בעדינות.
טעים בתוספת אורז.
הערה..אם המנה מיועדת למילוי לא להוסיף מים,רק לערבב הכל יחד ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות..להוסיף פטרוזיליה ולמלא.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון