הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים - פורסים, ממליחים,ומשאירים ל-10 דקות.
1 חציל קלוי על האש, מקולף וקצוץ.
200 גרם גבינה "קשקבל" או גבינה קשה אחרת.
3 עגבניות פרוסות לטבעות.
2 בצלים קצוצים
4 שני שום כתושות.
3 ביצים
1 מיכל שמנת
מלח ופלפל שחור.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
מיבשים את פרוסות החצילים (ששהו במלח 10 דק') ומטגנים עד גוון זהוב משני הצדדים.
מסדרים פרוסות מחציל אחד בתבנית, מעליהן מניחים את פרוסות העגבניות ואת החציל הקלוי.
מעל החציל הקלוי, מפזרים שום כתוש, בצל ותבלינים, ומעל לכל מסדרים שכבת פרוסות חציל נוספת.
מערבבים היטב את השמנת עם הביצים וגבינת "קשקבל"(מגורדת)ויוצקים על השכבות שהכנו בתבנית.
אופים בתנור (180 מ"צ) במשך 25 דקות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השפית: בל קפצן
שתף את המתכון
