הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שעועית לבנה
½ כוס שעועית חומה
4 גבעולי שמיר קצוצים
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל חתוך דק
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
4 שני שום כתושות
¼ כוס חומץ
אופן ההכנה
משרים את שני סוגי השעועית בשני כלים נפרדים עם מים, למשך הלילה במקרר.
מוציאים מהמקרר, מסננים את מי ההשרייה, מוסיפים מים טריים ומבשלים , בשני כלים נפרדים- עד שהשעועית רכה בשני הכלים.
בינתיים מכינים את עשבי התיבול ויתר החומרים בכלי נפרד.
עם גמר הבישול, מסננים את שני סוגי השעועית, מעבירים לקערה.
מוסיפים את תערובת התבלינים, בוחשים יחד.
מצננים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השפית: בל קפצן
שתף את המתכון
