חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שעועית לבנה וחומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט משני סוגי שעועית. עם התבלינים והקישוט - מנה לאירוח.
סלט שעועית לבנה וחומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט משני סוגי שעועית. עם התבלינים והקישוט - מנה לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שעועית לבנה
½ כוס שעועית חומה
4 גבעולי שמיר קצוצים
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל חתוך דק
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
4 שני שום כתושות
¼ כוס חומץ
אופן ההכנה
משרים את שני סוגי השעועית בשני כלים נפרדים עם מים, למשך הלילה במקרר.
מוציאים מהמקרר, מסננים את מי ההשרייה, מוסיפים מים טריים ומבשלים , בשני כלים נפרדים- עד שהשעועית רכה בשני הכלים.
בינתיים מכינים את עשבי התיבול ויתר החומרים בכלי נפרד.
עם גמר הבישול, מסננים את שני סוגי השעועית, מעבירים לקערה.
מוסיפים את תערובת התבלינים, בוחשים יחד.
מצננים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השפית: בל קפצן
שתף את המתכון