הוראות הכנה
מרכיבים
220 גרם שוקולד
320 גרם חמאה
640 גרם נוגט (2 כוסות)
400 גרם קורנפלקס
לציפוי גנאש:
1 קופסה שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
100 גרם אגוז גרוס
אופן ההכנה
1. ממיסים בסיר כפול את השוקולד, החמאה והנוגט.
2. מועכים במיקסר את הקורנפלקס ומוסיפים את תערובת השוקולד. משטחים על גבי נייר אפייה ומקפיאים.
הכנת הציפוי:
1. מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד המריר. מערבבים היטב.
2. מורחים את הציפוי על התערובת הקפואה ומקררים.
3. יוצרים עיגולים עם חותכן או מפרידים לקוביות ומפזרים מעל את האגוז הגרוס.
מגיש:
מקור: השפית סיגל לוי ו-STOA (תמונה: יח``צ)
שתף את המתכון
