הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
½ ק"ג כתף בקר מנוקה וחתוך לקוביות
1 גזר קלוף וחתוך לקטעים של 2 ס"מ
8 יח' תפוחי אדמה קטנים קלופים
סלסלת פטריות טריות
4 תיבוליות "ניחוח צלי" של "קנור"
1 כוס יין אדום חצי יבש
1 כוס מים
אופן ההכנה
בסיר שטוח כבד, לטגן את את הבצל עד שנעשה שקוף. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן על להבה גבוהה, תוך ערבוב, עד שנעשה חום בהיר. להוסיף את הגזר ותפוחי האדמה, להמשיך לטגן כ-4 דקות.
להוסיף את היין , לפזר את התיבוליות ולערבב עד המסתן. להוסיף את המים, לערבב, לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולבשל כ-½1 שעה או עד שהבשר רך.
כ-½שעה לפני תום הבשול, להוסיף את הפטריות ולערבב.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון
