הוראות הכנה
מרכיבים
2 גביעי יוגורט
10 קוביות ג'לי "שרדונה" (הוראות הכנה בהמשך)
5 תותים יפים חתוכים לרבעים
מעט תמצית וניל
1 כפית סוכר חום
½ כוס יין "שרדונה"
שקית אבקת ג'לי ,בטעם אננס, להכנה מהירה.
אופן ההכנה
הכנת קוביות "שרדונה":
לבשל את הג'לי לפי ההוראות (במקום ¼ מכמות המים מוסיפים את יין ה"שרדונה").
מצננים מעט ויוצקים לתבית לקוביות קרח.
מעבירים לקרור במקרר ל-45 דק'.
הכנת המנה להגשה:
להכין 2 גביעי הגשה מזכוכית.
מערבבים את היוגורט עם הסוכר והוניל ומחלקים לשני הגביעים.
מעל ליוגורט מסדרים חצאי תותים ומעליהם קוביות ג'לי ה"שרדונה" (חצויות לשנים)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף: ברק חורש, חברת טרה
שתף את המתכון
