חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יוגורט, תותים וקוביות "שרדונה" - לחג האהבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של סלט תותים עם סוכר ויוגורט ותוספת של קוביות ג'לי בטעם יין "שרדונה".
יוגורט, תותים וקוביות "שרדונה" - לחג האהבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של סלט תותים עם סוכר ויוגורט ותוספת של קוביות ג'לי בטעם יין "שרדונה".
הוראות הכנה
מרכיבים
2 גביעי יוגורט
10 קוביות ג'לי "שרדונה" (הוראות הכנה בהמשך)
5 תותים יפים חתוכים לרבעים
מעט תמצית וניל
1 כפית סוכר חום
½ כוס יין "שרדונה"
שקית אבקת ג'לי ,בטעם אננס, להכנה מהירה.
אופן ההכנה
הכנת קוביות "שרדונה":
לבשל את הג'לי לפי ההוראות (במקום ¼ מכמות המים מוסיפים את יין ה"שרדונה").
מצננים מעט ויוצקים לתבית לקוביות קרח.
מעבירים לקרור במקרר ל-45 דק'.
הכנת המנה להגשה:
להכין 2 גביעי הגשה מזכוכית.
מערבבים את היוגורט עם הסוכר והוניל ומחלקים לשני הגביעים.
מעל ליוגורט מסדרים חצאי תותים ומעליהם קוביות ג'לי ה"שרדונה" (חצויות לשנים)
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: ברק חורש, חברת טרה
שתף את המתכון