חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה זברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נעים להכין,כיף לאכול! בהצלחה ובתאבון!
עוגת גבינה זברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נעים להכין,כיף לאכול! בהצלחה ובתאבון!
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בסקויטים "פתי בר" לבסיס
70 גרם חמאה
6 ביצים
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
150 גרם שוקולד מריר
½ כוס חלב
150 גרם סוכר
1 כף קפה נמס
2 כפות קמח
אופן ההכנה
מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת, ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מלית הגבינה :
מחממים תנור ל-140 מעלות.
טורפים ביחד גבינה עם סוכר, עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים וטורפים. מוסיפים קמח, מערבבים. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 2 קערות.
ממיסים שוקולד מריר, חלב וקפה ומערבבים על האש עד שהשוקולד נמס. מוסיפים את תערובת השוקולד לחלק אחד של תערובת הגבינה, וטורפים לקבלת תערובת חלקה. חלק השני של תערובת גבינה נשאר לבן.
מרכיבים ואופים:
יוצקים באופן הבא: יוצקים בערך כמות של כוס מהתערובת הכהה למרכז התבנית. התערובת תתפשט ותכסה את התחתית. יוצקים שוב למרכז התבנית כמות של כוס בערך –הפעם מהתערובת הבהירה. יוצקים כוס מהתערובת הכהה למרכז התערובת הבהירה, וממשיכים כך לסירוגין עד לסיום הבלילות. מתקבלת דוגמת טבעות. מעבירים (בזהירות!) את התבנית לתנור ואופים כ-50 דקות, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת במרכזה. מקררים בתנור ומוציאים. מעבירים למקרר ,מגישים קר.
מגיש: סלבה
מקור:
שתף את המתכון