הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (1 ק"ג) של דג מבושל,(חתוך גס)
4 אבוקדו בשלים אך לא רכים מדי,
1 מיץ מלימון אחד,
קמצוץ מלח-שום,
קמצוץ כרכום,
1 כף חומץ הדרים,
2 כפיות סוכר,
3/4 כפות מלח,
קמצוץ פלפל חריף,
1 כף שמן,
4 בצלים ירוקים קצוצים,
3 עגבניות גדולות חתוכות,
4 כפות מיונז,
פטרוזיליה.
אופן ההכנה
לערבב מלח-שום, כרכום, חומץ, סוכר, מלח, פלפל, פלפל חריף, ולהוסיף מיץ לימון. לצקת את השמן ואח"כ את הבצלים העגבניות פטרוזיליה ויתר התבלינים. להוסיף את הדג(חתוך גס), לחתוך חצאי אבוקדו ולהרחיב את החלל של הגרעין לאחר שיוצקים מיץ לימון פנימה, להוסיף את התערובת, לצפות במיונז.
מגיש:
מקור: מאגר סלטים ישן
שתף את המתכון
