הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג קפוא (פילה מבושל במי מלח)
1 שן שום מעוכה
בצל קצוץ
מיץ מ ½ לימון
2 כפות שמן
1 כף רוטב עגבניות (קטשופ)
1 כפית חרדל
2 כפות מיונז
מלח
פלפל
פפריקה
עגבניות אדומות בשלות (לא רכות מדי, מספר העגבניות לפי כמות המלוי)
מס' פרוסות מלפפון חמוץ לקישוט על כל חצי עגבניה.
אופן ההכנה
למעוך את דג הפילה המבושל לחתיכות קטנות. לערבב את כל החומרים ולהכין מהם מלוי.
לחצות עגבניות, לרוקן את הגרעינים (להשאיר מעין סירה למילוי)
למלא מסלט הדג שהכנו עם התוספות, ולקשט בפרוסות מלפפון חמוץ.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני סלטים
שתף את המתכון
