חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף תימני של אפרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תימני "אסלי". מתבשל לאט - אך שווה לחכות לתוצאה הסופית הטעימה! brאפשר לתמרן ברמת החריפות לפי הטעם האישי (ראו באופן ההכנה).
מרק עוף תימני של אפרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תימני "אסלי". מתבשל לאט - אך שווה לחכות לתוצאה הסופית הטעימה! brאפשר לתמרן ברמת החריפות לפי הטעם האישי (ראו באופן ההכנה).
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים של עוף
4 כפות שמן זית
3 בצלים קצוצים
1 פלפלון ירוק חריף (אפשר לוותר, כי מוסיפים סחוג בהמשך)
4 גבעולי סלרי ללא העלים, קצוצים
4 גזרים פרוסים לעיגולים
12 כוסות מרק עוף צח חם (במקור כתוב 6 אבל אז יוצא הרבה עוף ומעט מאוד מרק, מרוכז מדי בטעמו)
4 כפיות מחוקות חוויאג' למרק
½ כוס כוסברה, קצוצה גס
1 כפית סחוג ירוק (אפשר יותר, לפי הטעם ולפי חריפות הסחוג. אנא, הוסיפו בהתחלה רק חצי כפית. תמיד אפשר להוסיף עצמאית בצלחת)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1.שוטפים ומייבשים את הכרעיים.
2.מחממים בסיר 2 כפות שמן ומזהיבים את העוף 5 דקות מכל צד. מוציאים את העוף מהסיר ושומרים בצד.
3.מוסיפים את שאר השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב כ-10 דקות. מוסיפים את הפלפלון, הגזר והסלרי ומטגנים עוד מספר דקות תוך כדי בחישה.
4.מוסיפים את המרק, העוף והחוויאג' ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש מאוד קטנה שעתיים-שלוש. כמה שיותר יותר טוב. כחצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים את הכוסברה והסחוג. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. המרק עוד יותר טעים ביום המחרת.
5.בהנאה!
מגיש: amitsur
מקור: אפרת- מאגר מרקים
שתף את המתכון