הוראות הכנה
מרכיבים
1/2ק"ג -חזה בקר עם עצם חתוך לקוביות גדולות
1/2-ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות בינוניות
1-בצל קצוץ
2-שיני שום קצוצים
4-גזר מגורר גס
2-סלק אדום מגורר גס
1-פלפל אדום מתוק קצוץ
1/2-כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
צרור- פטרוזיליה טריה וקצוצה
1/4-כוס שמן קנולה
4-עלי דפנה יבשים
1-כף מלח
1/2-כפית פלפל שחור
1/4-כפית פלפל חריף יבש וטחון
1-כף אבקת מרק עוף
5-תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים בעובי של 2 ס"מ
2-כפות רסק עגבניות
1-כף חומץ
אופן ההכנה
לשטוף היטב את קוביות שני סוגי הבשר ולבשל בסיר{5 ליטר}בתוספת מים כמעט סיר מלא כשעה ורבע.
לצקת שמן במחבת ולטגן את הבצל עד שיזהב,להוסיף גזר שום פלפל אדום מתוק וסלק אדום ולאדות 10 דקות נוספות,להוסיף לסיר.
להוסיף פרוסות תפוחי אדמה,רסק עגבניות,כרוב, חומץ ואת כל התבלינים ולהמשיך לבשל עוד 45 דקות.להוסיף מים לפי הצורך{סיר כמעט מלא},להבה נמוכה.
להסיר מהאש ולהוסיף פטרוזיליה.
טעים בתוספת קרוטונים/לחם כפרי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: רוסי
שתף את המתכון
