חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פודינג אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה רק נראה רע, תאכל'ס זה טעים בטירוף קינוח מנחם היישר מבית סבתא, ומתאים במיוחד לימי החורף הגשומים. brלאורז העגול העשיר בעמילן יש תפקיד בקשירת כל המרכיבים של הקינוח.
פודינג אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה רק נראה רע, תאכל'ס זה טעים בטירוף קינוח מנחם היישר מבית סבתא, ומתאים במיוחד לימי החורף הגשומים. brלאורז העגול העשיר בעמילן יש תפקיד בקשירת כל המרכיבים של הקינוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 מקל וניל, חצוי לאורכו
100 גרם אורז עגול (לריזוטו)
200 גרם סוכר
4 חלמונים
120 גרם חמאה
אופן ההכנה
1. שופכים את החלב והשמנת לסיר, בעזרת סכין מוציאים את גרגירי הוניל מהמקל ומוסיפים לסיר.
2. מוסיפים קליפה מגוררת מחצי לימון.
3. מוסיפים את האורז והסוכר, מבשלים שעה על להבה נמוכה עד שהנוזלים נספגים כמעט לגמרי.
4. מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה לגמרי.
5. מעבירים לכלי, מכסים ומצננים במקרר 3-4 שעות.
6. מעבירים לקעריות אישיות ומגישים עם תותים טריים או קוביות מנגו.
למשקיענים: מכינים רוטב בבלנדר מסלסלת תותים ו-2 כפות סוכר, שמים 2 כפות מהרוטב בתחתית הקערית ומעליה את פודינג האורז
גיוונים:
מחליפים את קליפת הלימון בקליפת תפוז
מוסיפים כפית גדושה קינמון טחון בשלב הוספת החמאה
משלבים צימוקים בשלב הוספת האורז
מוסיפים לחלב גבעול למון גראס
מפזרים בהגשה אבקת שקדים מעל הפודינג
מגיש: יוסף ל
מקור: (תמונה: ויקימדיה)
שתף את המתכון