חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי סלק וחומוס בנוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי סלק וחומוס בנוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג עלי סלק (או מנגולד) קצוצים
100 גרם חומוס מבושל במי מלח (אפשר משומר)
2 כפות שמן זית
1 בצל יבש בינוני קצוץ
חצי חבילה של כוסברה או פטרוזיליה קצוצות
1 כפית מיץ לימון טרי
1/2 כפית כורכום (אם רוצים)
מלח ופפריקה חריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומאדים את הבצל ועלי הסלק (או המנגולד) עד שהם מתרככים (כ-10 דקות). אפשר להוסיף מים, אם יש צורך.
מוסיפים את החומוס ומאדים כ-10 דקות נוספות.
מוסיפים את הכוסברה (או הפטרוזיליה) הקצוצות, מיץ לימון, כורכום, מלח ופפריקה חריפה, ומגישים.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון לפי ספרה של אולגה רז, לאכול לחם ולרזות
שתף את המתכון