הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג עלי סלק (או מנגולד) קצוצים
100 גרם חומוס מבושל במי מלח (אפשר משומר)
2 כפות שמן זית
1 בצל יבש בינוני קצוץ
חצי חבילה של כוסברה או פטרוזיליה קצוצות
1 כפית מיץ לימון טרי
1/2 כפית כורכום (אם רוצים)
מלח ופפריקה חריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומאדים את הבצל ועלי הסלק (או המנגולד) עד שהם מתרככים (כ-10 דקות). אפשר להוסיף מים, אם יש צורך.
מוסיפים את החומוס ומאדים כ-10 דקות נוספות.
מוסיפים את הכוסברה (או הפטרוזיליה) הקצוצות, מיץ לימון, כורכום, מלח ופפריקה חריפה, ומגישים.
מגיש:
מקור: המתכון לפי ספרה של אולגה רז, לאכול לחם ולרזות
שתף את המתכון
